code:
name: program: location: year: type: status: size (sqm): client:

in an area animated by real estate investments, where Voluntari meets Bucharest, the clients want a „first-class” investment. due to its geometry, texture and chromatics, the proposed design engages the environment in a competition; being riskly built at maximum, it recalls an intelligent unidentified object of a quote from „2001: a space odissey ” movie. […]

code:
name: program: location: year: type: status: size (sqm): client:

in the very heart of the city of Constanta, in a place stylistically destructured, very close to the central park, inserting a new object escaped by far, any possible background restrictions. the concept of a glass “filter“ between the two major natural worlds in the area – the park nearby and the sea in the […]

the porch becomes the inspiring element, as the archetypal central element at the end of 19th century bucharest, a town full of merchants back then. the concept of the proposal is a simple one: a porch-roof solution. it proposes that the roof of the house would detach from the house in two phases and deconstruct […]

code:
name: program: location: year: type: status: size (sqm): client:

office space image builds itself around rigid, cold and highly illuminated spaces. we asked ourselves : what if one comes to the „office” willingly and enters daily a world which attracts through wideness, warmth and ambiental equilibrium? the vision we approached tries to find the balance between different themes of some universal dilemmas, „at home” […]

code:
name: program:, , , , location: year: type: status: size (sqm): client:

one of the efficient methods of urban development process consists in capitalization of the existent ground sources which already have technical-urbanistic infrastructure and transport over the growth of intra-city. development of the immobile situated between the ramps of Nicolina passage in Iasi is pertinent, since it takes the advantage of the accessibility given by the […]

code:
name: program:, location: year: type: status: size (sqm): client:

the previous state was that of an office without alternative areas enlarged by an unfinished space. the design theme had as starting point the desire to reshape the classic impersonal office into a place where you can feel conveniently cozy while at work. the existing open-office area was expecting a dialogue, requiring an interlocutor in […]